Paper Cup Fan
PE Coated Paper In Roll
Paper Cup Bottom Roll
About Us
2112

Ngeunaan perusahaan urang

Naon anu urang laksanakeun?

Didirikeun taun 2012, kalayan ngembangkeun 10 taun, Dihui Paper geus jadi salah sahiji pabrik ngarah tina pe coated roll kertas, cangkir kertas, kipas cangkir kertas, pe coated lambar kertas di Cina Kidul.

Urang cooperated kalawan sababaraha china ngarah pabrik kertas atah: kertas APP, kertas Stora Enso, kertas Yi Bin, kertas Sun. titik ieu ngajamin yén urang boga sumber bahan baku stabil, kualitas alus sarta harga kalapa.

nempo leuwih

Produk panas

produk urang

Taroskeun kami kanggo langkung seueur sampel album

Numutkeun kabutuhan anjeun, ngaropea pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun harga anu kompetitif sareng produk kualitas luhur

INQUIY AYEUNA
  • Founded in 2012

    Diadegkeun dina 2012

    Ayeuna eta geus jadi salah sahiji pabrik ngarah tina pe coated gulungan kertas, cangkir kertas, fans cangkir kertas, sarta pe coated lambar kertas di Cina Kidul.

  • 100 employees

    100 pagawé

    Bisa nyadiakeun kertas dasar, kertas coated pe, lambar kertas, kertas handap hiji-eureun layanan kertas, kipas cangkir kertas.

  • Years of export experience

    Taun pangalaman ékspor

    Produk kami laris di Amérika Serikat, Asia Kidul, Asia Wétan sareng nagara Afrika.

img

Inpo panganyarna

warta

new_img
Didirikeun taun 2012, kalayan ngembangkeun 10 taun, Di Hui Paper geus jadi salah sahiji pabrik ngarah tina pe coated roll kertas, cangkir kertas, kipas cangkir kertas, pe coated lambar kertas di Cina Kidul.

Asia Green Smart Pulp & Paper Mill Summit ...

Kaping 2 Agustus 2017, dina raraga ngalaksanakeun “UU Perlindungan Lingkungan RI o...

Pareuman Listrik Di China, Ngancem Perekonomian...

Ku KEITH BRADSHER 28 Séptémber 2021 DONGGUAN, China - Pareuman listrik bahkan pemadaman parantos ngalambatkeun atanapi nutup pabrik di sakuliah Chin...

Pamaréntah Inggris ngalarang alat makan plastik tunggal

Ku Nick Eardley wartawan pulitik BBC 28 Agustus 2021. Pamaréntah Inggris ngumumkeun rencana pikeun ngalarang potongan plastik tunggal ...